LOOPBAAN COACHING

Wil je meer uit jezelf halen gericht op je werk? Voel je dat je niet op je plek zit in je huidige baan? Wil je zicht krijgen op de zaken waar je eigen kracht en plezier ligt? Wellicht ben je in een outplacementtraject terechtgekomen? Loopbaan coaching via Chicard helpt je om nieuwe kansen te zien, richting te kiezen en een mooie stap vooruit te zetten. 

Er zijn allerlei situaties te bedenken waarin je behoefte hebt om jouw kwaliteiten en wensen eens goed op een rij te zetten en te vertalen naar concrete stappen. Realistisch, ongedwongen en in alle rust. Wanneer je het moeilijk vindt om afstand te nemen en je eigen situatie te overzien, dan kan ik als loopbaancoach helpen om jouw loopbaan weer de juiste richting te geven.

Wij zien Loopbaan coaching als een persoonlijk ontwikkelingsproces. We zetten de coaching in, om de door jou gewenste veranderingen in je loopbaan in te zetten. We bereiken dit door gestructureerde gesprekken en coachtechnieken. .

Wat levert loopbaan coaching je op?

Door de coaching ben je je bewust van je drijfveren, je kwaliteiten en je ambities. Dat biedt een nieuw perspectief en geeft een hele duidelijke richting aan je carrière. Je doet nu werk dat echt bij jou past en dat geeft energie en vertrouwen.

Je hebt je talenten verder ontwikkeld, mogelijke belemmeringen opgeruimd en je bent klaar voor de volgende carrière stap. Je hebt weer de regie over je loopbaan.

Je hebt een helder beeld van een passende functie en je hebt concreet stappen gezet om dit te realiseren. Je beseft dat je zelf veel meer richting kunt geven aan je carrière en dat biedt mogelijkheden. 

 Als jij ook weer meer kleur aan je loopbaan wilt geven, neem dan snel contact met ons  op om jouw mogelijkheden met ons te bespreken.

Laten we kennis maken; 06-33742632