BURN-OUT COAHCING & STRESS COACHING

Bij Chicard Coaching bieden we Burn-out coaching/Stress coaching aan, zodat je na het coachtraject weer met energie, enthousiasme en plezier kunt werken en leven. Je werkt toe naar het effectief functioneren in een ontspannen situatie. 

Je zit in de gevarenzone voor stress & een burn-out wanneer je werk je systematisch meer mentale energie kost dan geeft. Vele mensen die zich in zo’n situatie bevinden houden dit toch lange tijd vol omdat ze er in slagen in hun vrije tijd hun batterijen terug op te laden. In zo’n situatie is het voldoende dat er thuis iets misloopt (ziekte, problemen in de relatie, problemen met de kinderen, familiaire problemen, …) om vanuit stress in een burn-out terecht te komen.

Om uit de gevarenzone voor een burn-out te blijven en stress te reguleren, moet je ervoor zorgen dat je werk je meer energie geeft dan kost. Door middel van job-crafting kan een medewerker met kleine ingrepen de energiebalans in zijn werk herstellen of verbeteren. Chicard Coaching laat je middels inzet van het talentenpaspoort en coachsessies toe je huidige energiebalans te berekenen en te kijken op welke vlakken job-crafting hulp zal bieden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor Stress coaching en burn-out coaching, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Laten we kennis maken; 06-33742632